MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Monday, March 22, 2010

So Addict

Semalam kua ngan family gi jenjalan kat Plaza Angsana, Johor. Mak oii ramai nye orang.. almaklumlah arini kan ada promosi Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009. Manusia bersesak-sesak dah macam ape dah. Pening kepala tengok. Sampai je kat sana Saiful Apek ngan Along Raja Lawak kat stage. Tak dapat tangkap dorang tengah cite pasal apa alih-alih dengar orang gelak je huhuh

Manusia penuh sesak, memang pack gile bila dah ramai-ramai camtu biasa r bau memang tak leh tahan r.. bermacam-macam bau ada.. cis.. korang ni tak mandi ke ha wat sakit idung je ~grrr~

Selama i berada kat situ ramai gak artis yang ada Saiful Apek, Along Raja Lawak, Leya & Kieran HOTFM, Lisa Surihani, Liyana Jasmay, Aaron Aziz, Fizo, Black & Meet Uncle Hussen, Akim & Hafiz AF7, Hazama, Sixth Sense, Saujana, Hijjaz, Tiz Zakyah, Fizz Fairuz, Remy Ishak 

I just tengak dari jauuh je..AKU DATANG DARI JAUH AKU DATANG MENCARIMU huhuhu.. eh tu kan lirik lagu tu ~ngee~

macam-macam bau ada bila dah bersesak cmni..eiii 
gambo jadi shacking sebab kene tolak ngan orang huhuhuh
ish ish agaknye kalau kumpulan nasyid yang punye show adakah akan ramai seperti ini?
kat sume bahagian penuh
tengok tu lautan manusia dah macam semut dah huhuhu
orang lain sibuk ambil gambo artis tapi i sibuk ambil gambo orang ramai 
~ceh jangan ingat korang tu cun/ensem sangat i nk ambil gambo korang ye heheeh~

P/S : Jangan lupa Vote FT for Penyanyi Lelaki Popular & Bintang Paling Popular in ABPBH09

BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

dYanah aMin said...

wah dh buleh kumen2..hehe..
ramai nyer org tgk road tour tu??
kalau ader BB mesti ader gamba yg dekat2 ngn pentas..nie gamba semua jauh2 jer dyanah tgh..

HaNya Aku.. said...

hehehe ni komen first yang i dapat tau huhuhu...
memang sangat ramai..rasa macam nak pengsan tengok lautan manusia
betl lah..klu BB yg punye show kompem i snggup mencelah nye heheh

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails