MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Tuesday, April 27, 2010

Mari Berheboh

24hb 4 2010 & 25hb 4 2010 baru berlangsung nya acara jom heboh di Johor Bahru.. wah memang meriah gile.. Bangganya i menjadi anak johor ni ialah bila ada je event pape sure penuh bukan setakat di majlis yang berbentuk hiburan.. di majlis yang berbentuk keagamaan pun i pasti sure penuh~ kembang kuncup idung sebab bangga jadi anak johor :P ~

Untuk Jom Heboh tahun 2010 ni 2 kali i pegi.. hari sabtu i pegi ngan family i.. masa otw nak gi sana hujan selebat-lebat tidak.. tapi disebab kan i berniat nak bawak family i jalan-jalan kat sana alhamdulilah hujan reda :P (tu berkat pegi ngan family, cube niat nak dating.. sure hujan makin lebat :P)

Hari ahad pulak i pegi dengan kawan.. tapi sekejap je sebab nak teman die beli teh sabah.. (beli 1 je tapi balik bawak 2 beg coz i tere dapat jawap soalan :P bangga lagik sekali heheheh) teh ni bau die wangi.. sape nak? boleh minx kat i tapi kena bayar... dalam dunia ni takde mende free maa :P 

2010
(Aida Juara Gadis Melayu Musim Pertama) U all rasa i boleh jadi pengganti die tak ~ngee
(Maria Tunku Sabri) 
2009
 (Anne HOTFM)

(Azizah Ariffin TV3)

(Kieran HOTFM)


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Marsita Yusof said...

amboi.. bgambo dgn selebriti ye..kmbang2 maintain..huhu.

hmm da pnah g mase thun 2008..sesak gile ah kt JB, pastu maleh nk g lg.hehe

I miss JB la..

HaNya Aku.. said...

kat jb ni wat pape pun sesak kak heheh..jaybee rocks :P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails