MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, March 5, 2011

Seronok Gile Akhirnya Dapat Jugak Aku Gi Kat Sini.. Yiehaaa

OMG..

Lama gile aku tak updated kat belog kesayangan ku ini. Ni semua gara-gara menatang berukband aku yang dah 3 bulan aku tak bayar... terasa sunyi tanpa beruk ku ini.. eh salah berukband ku ini :P

Sejak beberapa bulan yang lalu aku teringin gile nak gi kat satu tempat ni.. semua ni berlaku selepas aku terpandangkan gambar kat dalam FB kawan aku. Aku tengok macam best je tempat tu.. kau memang tertarik & kau memang de bomb :P (takde kena mengena sebenarnye)

Eh eh tak nak membebel panjang berjela korang pun bukan nak baca sangat pun kan hehehe... tengok jelah gambo-gambo kat bawah ni oke..













Tu lah antara gamb0-gambo yang diambil oleh photografer yang tak pro macam aku n geng aku nih. Walau macammana sekali pun aku tetap puas hati. Tercapai jugak hasrat nak makan eskrem yang best gile kat sini. Kalau nak try boleh lah pegi kat TUTTY FRUITY 

Sebab ianya best - 

1) Eskrem die memang sedap-sedap sebab dia frozen yogart.. eh salah yogurt (member aku yang cakap yogart :P) ianya tak sama macam eskrem biasa.. untuk wanita-wanita yang berdiet boleh lah try sebab ianya tak menggemukkan.

2) Ada banyak jenis eskrem... korang pilih je eskrem perisa ape yang korang nak... kalau nak makan banyak amik mangkuk paling besar kaler merah... kalau nak yang sederhana amik mangkuk kaler hijau... kalau nak paling kecik amik mangkuk kaler oren... caj akan dikira ikut berat eskrem yang korang amik... kalau ade jcard jangan lupe bawak sekali coz akan ada diskaun untuk pemegang jcard (jusco card)

3) Boleh pilih topping ape yang korang nak bagi menyedapkan & mencantikkan lagi eskrem korang... kekacang, buah-buahan segar, fruity pubbles.. macam-macam lagilah (tengok jelah hasil kreativiti kitorang mereka bentuk eskrem masing-masing (kalau korang berselera tu maknenye kitorang berjayalah :P)

Tutty Fruity Frozen Yogurt
No 22, Jalan Kebun Teh 1,
Pusat Perdagangan Kebun Teh,
Johor Bahru.

P/S : Upss ada sesuatu berlaku selepas kami balik.. nak tau? sila tunggu next entry oke... daaa


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

ZACK ENTRY said...

hish, terliur dah ni bila tengok gambar2 kat atas tu..:P

HaNya Aku.. said...

banggenye kerana saya berjaya membuat orang terliur walaupun saya bukanlah seorang kameraman profesional heheheh

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails