MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Wednesday, February 22, 2012

Hepi Besday Lah To Me.. Ahaks! ^__^

Huwaa.. besday dah berlalu lama tapi baru hari ni sempat nak hapdated belog pasal hari ketuaan aku. Yippiee.. 10/2/2012 hari tu dengan secara rasminya umo aku bertambah lagi 1 angka menjadikan umo aku sekarang ialah... teet!!! rahsia hahaha.. nak tau cari sendiri :)

Masuk-masuk je opis terkejut bila ada cupcake dekat atas meja.. dalam hati maybe secret admire kot yang bagi... upss jangan main-main oke.. i dah bertunang.. heee :)

Ololo rupenye Cik Aziera Salamat yang bagi.. ingatkan pakwe encem yang letak dekat atas meja i hahahah :P
TQ LALINK!

Macam tau-tau je order kek sama kaler dengan baju yang aku pakai aritu ^^__^^

Tengahari tu pulak Puan Latiffah bagi email dekat semua ajak semua orang makan lunch sama-sama dekat opis.. Ala baru nak pergi Jusco cuci-cuci mata dekat orang-orang yang tak pegi semayang Jumaat aritu.. upss :) Tapi oke jugak.. makan free kan sodap! Mak suka tau! Ngeh ngeh :)

Puan-puan yang bertanggungjawab sediakan air untuk hari yang bersejarah tu eceh-eceh! :P





Sementara menunggu ibu dengan umie siap-siap kan air untuk kitorang si dayang-dayang yang menunggu makanan & minuman dengan penuh kelaparan tetibe.. jeng jeng jeng....

Alalala syahdunye.. dapat kek lagi.... malu tau... walaupun malu tapi aku tetap mahu.. amboi!
TQ EVERYONE!

Kalau bab-bab merosakkan gambar macam ni memang yang paling aku suka :P

Alahai makan penuh dengan tata tertib... adik manisss mau tambah kaa :P

Makan sampai kenyang ye kawan-kawan :)

& again.. tengah syok-syok makan sambil bergosip-gosip liar sikit, tetiba Azie pulak datang bagi kek yang comel ni... TQ Darl!

Serius sayang korang...

Percayalah..

YANG INDAH ITU PERTEMUAN,
YANG MANIS ITU KEMESRAAN,
YANG PAHIT ITU PERPISAHAN,
YANG TINGGAL ITU HANYALAH KENANGAN

Ok Bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Miss Honeys Hasdi said...

happy belated besday ya?? hehehe :D

HaNya Aku.. said...

Miss Honeys Hasdi : Macam tu lah nampaknye hihihi

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails