MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Sunday, March 25, 2012

Kuih Cincin Dari Sabah!

First time aku rasa kuih cincin ni. Kuih cincin ni berasal dari Sabah. Actually aku pun pelik jugak kenapa nama dia cincin tapi takde rupa bentuk cincin pun. Tapi bila belek-belek balik kuih tu... ada 7 lubang.. mungkin gabungan 7 bentuk cincin kot... Oklah tu kan.. 

Jangan nanti Incik Tunang sarungkan aku kuih cincin ni buat batal air sembahyang masa nak nikah nanti sudahlah... hahahaha.. wat haru je kan ^__^

Rasa dia ok.. rangup & sedap.. garing macam makan keropok... lepas tu dalam dia ada rasa manis.. macam ada gula melaka.. tapi bila aku menggoogle.. ramai yang cakap gula apong.. what ever lah yang penting gula hahaha



TQ Rina bagi ole-ole dari Sabah!! Lain kali boleh bagi lagi.. wink wink ^__^

Ok Bye!!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Ema said...

kuih cincin femes di area papar sabah :)

HaNya Aku.. said...

Ema : Haa tu lah dekat semenanjung ni susah nak dapat!!

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails