MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, March 27, 2010

Anak

Petang tadi i gi rumah kawan i sebab nak bagi dia present wedding. Kelaka kan wedding dia bulan 9 2009 tapi baru harini 27 3 2010 i bagi dia present hahaha punyelah lama sampai tarikh wedding dia pun i dah tak ingat dah huhuhu :P

Tapi oklah walaupun dia dah jadi pengantin basi & buruk (ups sory dear :P) tapi i still ingat jugak pasal present wedding dia kan, so i xbolehlah dikategorikan sebagai seseorang yang teruk walaupun teruk jugaklah sikit-sikit ~ngee

Present untuk dia i import dari Kedah tau tu pasal lah take time skit.. nak tau hadiah apa? upss biarlah rahsia ~wewewe :P. Lepas i bagi dia hadiah tu dia lak nak bagi hadiah kat i ~wow bestnya wat u give u get back haa~

Dia offer i untuk menjaga 1 anak dia. Alamak nak jaga anak? mana i reti beb, i sendiri pun xpernah ada anak kang kalau mati terkiok anak dia tu camna.. gerenti i kena sue ngan dia nanti kan. Banyak masalah yang akan  i hadapi kalau i sanggup terima antaranya :-

1) Nak mandikan dia camne?
2) Makan & minum? takkan nak bagi dia minum air gas lak hahahaha
3) Ni yang paling i tak suka tak suka & tak suka, bila dia nak membuang lak.. cmne?

Kawan i cakap anak dia ada 3, 1 dia dah bagi pada CIK LIZZ then ada lagi 2, dia nak 1 je sebab tu yang lagi 1 dia nak bagi kat i.. emm camne ye i tak tau nak ambil ke tidak. Nantilah CIK AI ye bagi i fikir dulu :P

Jom tengok anak-anak PN AZRIANA BINTI ABD GANI yang comel-comel ni :P

 
 
 Ni lah kedua-dua anak dia. Yang warna itam tu dia nak bela yang kaler oren tu lah yang dia nak bagi kt i. 

Setelah i membuat meeting tergempar dengan family i  mengenai isu penjagaan ni, i ambil keputusan TIDAK DAPAT MEMBELA aka MENJAGA NYA.. Kepada PN AI, I'M SORY :p lagipun family i memang tak berapa nak gemar kalau bela kucen sebab bulu-bulu yang berada di badannnya itu (makna tersembunyi i pun tak berapa nak minat jugak hahaha)


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

lizz_5757 said...

eley...z!!
bela jer ar kucen tu seko...dr ko dok uma membesokan badan jer..baik wat benda berfaedah nie..huhuhuu
bole jd kwn si 'MIA' aku nie..

HaNya Aku.. said...

peh laser nye mulut kamoo tu ye huhu..xleh r lalink aku xmint sgt nk bela kucen ni lagipun my mom pun xbagi

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails