MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, July 9, 2011

Bekas Telur Menggunakan Suratkhabar Terpakai

Sunday Nite Fever... 
Ello Alls... 

Malam ni aku nak updated entry pasal kepandaian mak aku membuat bekas telur menggunakan suratkhabar terpakai. Kalau ada sesiapa yang berminat boleh lah tempah ye.. sangat dialu-alukan.  

 Saiz Besar 
(Sebelah Luar)

 Saiz Besar 
( Sebelah Dalam)

 Saiz Kecil 
(Sebelah Luar) 

 Saiz Kecil
(Sebelah Dalam)

 Yang ni hampir siap.. badan dah siap varnis cuma tangkai dia je belum. Nak kena tunggu dia kering dulu

 Ha ni yang dah siap.. cantik kan?

 Bekas telur yang ditempah oleh kawan akak aku untuk majlis wedding dia



   
Kalau nak tempah jangan segan-segan cakap kat saya oke.. daa


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

5 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

cantik !!! ur mom so creative .

HaNya Aku.. said...

thanks ya... nak order tak hehehhe

HaNya Aku.. said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Syuhadah said...

kreatif nye..comey sajeee.harga cane kak?

HaNya Aku.. said...

of coz la kreatif lalink... harge nnti akk pm kat fb ye syg

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails