MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Sunday, November 28, 2010

Nak Yang Berasap????

Petang tadi pekena nasi ayam penyet.. sedap gile.. kesedapannya hingga jilat ibu jari kaki :P.. Tak percaya? Sila pastikan ibu jari kaki anda itu bersih bagi mengelakkan anda menjilatnya ngeh ngeh..

Jom ronda-ronda Taman Universiti, Skudai. Nasi ayam penyet yang betul-betul Hao Liaw... Tempatnya kat belakang Jusco Taman Universiti (dekat ngan opis aku jugak ngeh ngeh). Harga baru RM4.50.. murah kan?

Kalau makan sambal belacan die memang rasa nak menangis... sila sediakan tisu bagi mengelakkan hingus anda mengalir keluar :P. Disebabkan sambal belacan die jugak lah yang membuatkan aku ngan member-member opis tiap-tiap hari nak makan kat sini (tapi still tak dapat diskaun :P.. >>sudah murah maa mana boleh mintak itu diskaun.. tokey kaya pun boleh bengklap kalau dapat customer macam u woo :P)

Tiap kali aku ngan kawan-kawan makan kat sini mesti.. 

1) Dik, bagi sambal lebih...
2) Bagi teh ais tambah..
3) Ayam kosong 1..

Tu maknanya.. tak sah kalau tak duk situ sampai kul 10 malam huhuhu (tapi bukan aku lah.. kawan-kawan aku hehehe)




P/S : Kak Julie....... nak komisyen :P


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

5 comments:

Fyzal said...

perghh.. cam super je nasik ayam penyet tu. tp jauh sgt la plak kat Skudai. hmmm..

HaNya Aku.. said...

fyzal... memang sangat-sangat super... mesti nak kene try.. baru boleh pecaya

Nafisa81 said...

selalu makan kat agus jer...tp lambat sangat boring nak tunggu..restoran pinang ni baris yang mana yerr?

aleen aiden said...

woo,klo da menambah2 mcm tu kompem sedap.hu3

HaNya Aku.. said...

aleen aiden : eh seyes sedap lah... jom jom turun Jb leh pekena nasi ayam penyet meletups :)

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails