MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Thursday, July 26, 2012

Tak Serik-Serik.. Nak Jugak Cari Yang Lain... Grrr

Salam...

Aku ni memang penggemar tegar sate.. kalau sesiapa yang ada baca entry Malam Pertama pasti akan tau betapa aku memang nak cari sate yang sedap dekat Johor ni... (hamboi terbeliak mata bila nampak perkataan malam pertama eh.. gatai nooo ^___^)

Actually kat JB ni banyak je jual sate yang best... cuma aku je tak tau kat mana lagi tempat-tempat yang best tu.. kepada sesiapa yang tau boleh lah share dengan aku ye... Wah jap lagi belog ni penuh dengan gambar-gambar sate lah pulak kanss :P

Haa untuk aktiviti Malam Kelima... jom kita terjah ke SATAY WARISAN WAK RADOL!!! Peh sangat-sangat recommended!!

Makan 3 orang... mula-mula ingat nak order 20 cucuk je.. sekali order 35cucuk.. 
makan tak sampai berapa minit... berdessuupp terus licin pinggan...
dasat gile kan heheheh 

Ishh aku yang tengok gambo ni pun terliurr huhuhuh

Bang.. tambah order... ^___^

Kepada yang agak-agak dah terliurr tu.. haa apelagi... meh-meh kita ke SATAY WARISAN WAK RADOL!!

P/S : Incik tunang... u nak belanje i tak.. heee ^___P


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

4 comments:

nabila biela said...

haha...pminat satay tegar lah ni?hehe

HaNya Aku.. said...

nabila biela : itu sudah mesti :P

atty's said...

hari selasa aritu dah makan satay lepas terawih..ni teringin lak lagi :)

HaNya Aku.. said...

atty's : kannnss... rasa sekali pasti nak lagi.. dah rasa 2 kali... nak berkali-kali pulak heee

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails