MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Tuesday, October 11, 2011

Wah Excited Gile Bila Dua-Dua BFF Dah Bertunang...

Salam...

Betul-betul dah bersawang belog kesayangan aku ni. Entry banyak gila nak hapdated tapi disebabkan kemalasan tahap maksimum tu pasal tak berubah-ubah entry kat belog ni. 

Kali ni aku nak share cerita pasal kawan aku a.k.a BFF aku...Yeay... AINN dengan ARIP dah tunang... sangat-sangat aku ekcited bila dapat tau yang dorang berdua ni nak mengikat tali pertunangan. Almaklumlah aku lah yang kunun-kunun & kepoh-kepoh yang kenalkan dak berdua ni masa zaman zaman hingusan dulu.. ^____^

Kelaka gila bila teringat waktu tu. Kalau tak silap time tu kitorang bertiga baru umo 16 tahun...mude beb baru form 4...masing-masing sebok nak cari GF dengan BF... Eh waktu tu aku pun tengah hangat bercinta sebab tu aku terasa macam nak kenenkan budak berdua yang masing-masing tengah solo trang tang tang... ngeh ngeh

Aku memang besfwend dengan incik Arip & aku jugak besfwend dengan cik Ainn.. so suatu hari incik Arip tanya aku ada tak kawan-kawan pompuan yang solo... boleh kenalkan dengan dia... time tu dalam fikiran aku cuma Ainn jelah..almaklumlah time tu cuma dia sorang je yang solo.

Pastu dua-dua sama comel & yang paling penting dua-dua sama rendang...ups!!! :P

Akhirnya dua-dua nak berkenalan... kemudian kapel... lepas je abis sekolah & selepas masing-masing dah semakin lanjut usia ni.. tak sangke pulak jodoh mereka masih kuat & ambil keputusan untuk bertunang. Alhamdulilah semua nya berjalan lancar...

TO BOTH OF YOU ...

TAHNIAH BEB!

AKU DOAKAN IKATAN INI BERKEKALAN HINGGA KE ALAM PERKAHWINAN.
LALUI TEMPOH INI DENGAN PENUH KESABARAN & SALING PERCAYA ANTARA SATU SAMA LAIN..

SAYANG KORANG...
~ sayang cik ainn banyak-banyak...sayang incik arip sikit je...nanti cik ainn jeles hik hik~

Tengok-tengok.. comel kan dorang...
Sama comel sama rendang... eh... hikhikhik

"Lieza nak amik aura" bak kata Mama Shima...
Ups... ye ke? 
Doa-doakan lah ye... Aminn...

SAYANG SANGAT-SANGAT KAT KORANG TAUUU..
Kami berkawan dari FORM 2 sampai SEKARANG..
Daripada solo sampai tak berapa nak solo...hik hik...
~Mama Shima, Bride To Be Cik Rye~
~Cik Shaq, Cik Ainn aka Pengantin~
~Cik Mai, Cik Leezacks :P~

Ahli baru kat belakang tu possing nak comel hehehe...
Senyap je baby Naufal bila aunty pegang yek heheheh

Abis majlis Cik Ainn & Tunangnya Incik Arip ber pre-engaged kat luar... 
Kami pun ber pre-plessing kat lua jugaklah... jangan jeles ye hik hik

Suke sangat-sangat dengan gambar ni...
Mesti cair Incik Tunang tengok huhuhuh...

Aripp aku nak gambar macam ni jugak!!!!!!

Kepada sesiapa yang jeles dengan gambar tu macam apa yang aku sedang rasa sekarang ni...silalah pergi tengok kat PAGE NI ataupun boleh sekodeng kat PAGE NI

Kalau korang nak tau Incik Arip ni adalah seorang photographer. So kepada sesiapa yang berminat untuk ambil mereka untuk abadikan kenangan terindah kamu semua, jangan lah segan-segan silu nak deal dengan dia oke! Sempat lagi aku promote ^______^

Bye All!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

7 comments:

Ungu Violet said...

cantik & klasik gambar last tuh..

tahniah..semoga smpai ke jinjang pelamin..

.bLoG aKu KaN. said...

amboi.......lawanya gmbr2 tu..nk tunang gak...hehehe

nida husna said...

cantik ah baju ;)

HaNya Aku.. said...

ungu : kan... ^___^

.bloG aKu KaN. : ha ape lagi.. cepat-cepat :P

nida : yezzah :)

nurkaloi said...

seronok kann bile kawan2 sibok bertunang n kawen
memang jeles kowtt

Yumida said...

cm muka fida sket

HaNya Aku.. said...

nurkaloi : tau tak pe hehehe... takpe nanti tiba masa kita pulak :P

yumida : wah semanis fida gitu kan hehehe

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails