MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, March 31, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan @ Senibong!!!!

Jalan-jalan cari makan.. yeah.. destinasi kali ni dekat Senibong. Kepada sesiapa yang gilakan makanan seafood sampai termimpi-mimpi boleh lah cuba makan dekat sini. Memang terbaek wok.. Makanan dia sangat-sangat fresh. Seafood nya semua segar dari ladang.. eh.. hahaha

Pemandangan yang sangat-sangat cantik!! I very the loike lah!

Sejukkan tekak dengan Jeli Kelapa dulu..

Eh kepala Ziera tumbuh pokok klapak... eh kelapa..
^__^

Gerai No 6
6 Corner Seafood Pilihan JJCM.. Pilihan Kami..
Terbaek bro!!!

Hoola!!

Semua untuk kamu

& yang 1 ini untuk aku.. slurpp :)

Gambar makanan tak sempat amik sebab semua dah kebulur gile... tunjuk pinggan kosong je pun ok lah kan
^__^

Erkk.. sendawa 88xx

Sedang berangan berenang-renang dekat laut tu :)

Terbaek!!

Ada orang enterprem pulak.. haiyya!!!!

RESTORAN 6 CORNER

SEMARAK bauan ikan bakar pastinya membuka selera sesiapa yang mengunjungi Restoran 6 Corner di Kampung Senibong, Permas Jaya. Kampung Senibong adalah lokasi makanan laut yang sering menjadi tumpuan pelancong tempatan dan asing. Bersebelahan dengan laut, pastinya ia menyajikan pemandangan yang menarik dengan barisan bot berdekatan jeti.

Restoran 6 Corner menawarkan pelbagai hidupan laut segar yang ditangkap di Selat Melaka dan Selat Johor. Antara yang menarik ialah ketam masak lada hitam, udang majerin, sotong tepung, siakap tiga rasa dan kerang masak pedas.

Sambil menghirup udara laut yang segar, pengunjung pastinya berselera menikmati juadah disediakan.

Alamat: Restoran No 6, Jalan Persisiran, Kg Senibong, Permas Jaya, Masai 

Sumber : myMetro


Ok Bye!!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

6 comments:

Sherry said...

Bestnya.l love to eat also but not go there yet

New follower

Mymomsbest.us

HaNya Aku.. said...

Sherry : Its oke dear.. one day mesti dapat pegi punye!!

6 corner senibong seafood said...

terima kasih kerana anda sudi mempromosikan kedai kami 6 corner senibong seafood.dan pihak kami berbesar hati memberi anda set makanan combo a secara percuma.sila hubungi 016 7419991 untuk menebus set maian percuma anda.

6 corner senibong seafood said...

terima kasih kerana anda sudi mempromosikan kedai kami 6 corner senibong seafood.dan pihak kami berbesar hati memberi anda set makanan combo a secara percuma.sila hubungi 016 7419991 untuk menebus set maian percuma anda.

HaNya Aku.. said...

6 corner senibong seafood : Wah really????????????? sukenya... dengan rasa besar hati saya akan telefon kamu.... thanks ya!!!!

Papa-NtiQ said...

hi, saya baru jer upload gambar2 masa makan ngan famili di 6 CORNER senibong kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik blog ni pasal tempat2 makan menarik terutama di sekitar JOHOR (maklum la orang JB!) tapi tempat lain pun ada...kalu sudi singgah la yer blog saya nih dan kalau bolih follow ok TQ TQ TQ

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails