MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Sunday, May 9, 2010

Mee Rebus? Grr..

Tetibe arini teringin nak makan mee goreng ( hehehe macam mengandung lah pulak kan :P )  i ni memang hantu mee goreng.. lebih-lebih lagi mee goreng basah. wah sungguh menusuk jantung die punye rasa hehehe..  tak kire lah jenis mee bodoh ke mee pandai ke hehehe (bak kata kawan i mee goreng die mee bodoh je.. ish bodoh-bodoh  pun yang penting ada rasa maa :P kak kina oii bila nak masakkan lieza mee goreng ~ngee) 

Pas gi jalan-jalan singgah kejap kat FESTIVE STREET MALL, DANGA BAY niat hati nak makan mee goreng dengan cincau bandung yang sedap kat situ. Tapi dengan perasaan sedihnya orang amik oder tu kata 

"bahan-bahan untuk goreng-goreng tak siap lagi lah dik.. dalam pukul 4 baru siap yang ada cume mee rebus dengan lauk campur je"

Oklah tak pe boleh jugaklah di maafkan sebab time tu baru pukul 2 pm. Tapi yang sedihnya bandung cincau pun takde... aduyai... 

"Takpelah bang, tukar menu lah bagi bandung soda dengan mee rebus"

Sampai je mee rebus tu i tengok muka kawan i...

"Ish nampak macam tak sedap je mee ni"

Kawan i boleh pulak sound i.. peh bingit tol

"Tak baik cakap macam tu.. cube rasa dulu sedap ke tak"

I senyap je... malas nak layan die..konon-konon majuklah kan :P tetibe die bisik kat i...

"Ish memang tak sedap pun (sambil senyum sumbing)"

 Itulah antara dialog kami hehe... saja je nak kongsikan dengan u all.. :P 

 Ni lah mee nya.. nampak macam sedap ke tak ye?

Peh nasib baik lah bandung soda  ni sodap.. penyelamat keadaan lah kononnya kan huhuhu

Erk.. toge nye kuantiti lebih banyak daripada mee.. tak suke toge... cannot telan lah

Hahaha.. tak sedap pun kawan i nye pinggan licin woo kecuali itu toge.. kasi buang ye abang :P



BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

8 comments:

Aidi-Safuan said...

bandung soda? ape rase air tuh nanti?

HaNya Aku.. said...

sedap lah aidi..

tak percaya? cubelah try test ye huhuuh

kie-yu said...

mee rebus hj. wahid terbaekk di JB
usha larkin central~

HaNya Aku.. said...

tq kie-yu

atty's said...

memang sakit ati ..kalo dpt order yg tak sedap..

Aidi-Safuan said...

camne nak try? u blanje erk? :)

HaNya Aku.. said...

ish betul-betul sakit ati r atty.. grr

HaNya Aku.. said...

huhuh turun jb dulu baru boleh :P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails