MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Friday, June 4, 2010

Adik Beradik Mia Mati

1 JUN 2010 - 8.21 pm

"Nak dengar cerita haru? Bapak aku balik tadi.. Die cerita anak kucing yang kat kebun aku 3 ekor mati sebab termasuk dalam mesin rumput.. huhuhu.. aku tak terkata apa-apa.."

Adoyai.. Kesian nya kat Mia.. semua adik beradik die dah jadi arwah... Adik beradik Mia semua sekali ada 7 orang.. 2 kena pijak... 3 masuk dalam mesin rumput... 1 adalah Mia.. lagi 1 tak tau ape statusnya sekarang masih hidup ataupun tidak..

Sebelum i tunjuk sms status adik-beradik Mia... Lizz kawan sepejabat i iaitu Ibu angkat kepada Mia ada beritau yang Mia sejak akhir-akhir ni dah tak aktif macam dulu.. senyap je... seperti die terasa bakal kehilangan adik beradiknya yang lain.. Lagipun Lizz selalu cakap kat Mia yang 2 ekor adik beradik nya dah mati sebab kene pijak (macam tak logik je kan reason kematian dorang...) mungkin dia faham kot kata-kata Lizz tu.. nasib baik Mia masih ada Apple.. kawan sepermainan & kawan luahan segala masalah

GAMBAR KENANGAN MIA BERSAMA ADIK-BERADIKNYA SEBELUM MEREKA DIPISAHKAN.. DULU & KINI MENJADI SELAMA-LAMANYA




KALAU NAK TENGOK WAJAH MIA & APPLE KINI... SILA KLIK DI SINI

KALAU NAK TAU CERITA MACAM MANA 2 EKOR ADIK BERADIK MATI KERANA TERPIJAK.. SILA KLIK DI SINI


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

6 comments:

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

Awakk ,kesianyye dekat mia , sekarang dye tinggal sekor je laa,kirim salam kt mia ehh hee :D

HaNya Aku.. said...

hehehe ok lalink..akan saya sampaikan kiriman salam kamu pda Mia ye..

sweetsal said...

kesian nye dia...comei2 belaka..minta sekor..hehe

HaNya Aku.. said...

nak minx sekor? tinggal sekor je syg oi huhuh

APAN said...

oh...kusangka apa yg mati tadi ma...

nafisa81 said...

org kata jgn amik gambar kucing..nanti cepat mati..

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails