MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Monday, April 19, 2010

Lawak Tak Lawak Sangat Lah :P

Arini sambil melayan tibi (ups televisyen aka tv :P) tetiba teringat lak kenangan masa zaman mude-mude dulu ~aww!~ ni kenangan yang boleh dikategorikan sebagai lawak jugak lah huhuuh..

Cerita 1 - Nampak bas, tahan bas, bayar tambang &.. alamak bas penuh le pulek.. so terpaksa berdiri dengan keayuan yang terserlah huhuhu.. pemandu pelancong ups pemandu bas membawa dengan cara tak berapa nak sopan .. sambil mata meliar memandang suasana di luar bas tetibe en drebar menekan brek.. kemudian suasana kembali pulih.. mata i tetibe terpaku melihat kawan i yang sedang terduduk kt dalam bas tu.. alamak malunye.. nak ngaku kawan ke tak ni ye? :P (sebenarnya i pun tak ingat sape yang jatuh terduduk tu.. i ke kawan i ye hahaah)

Cerita 2 - Nampak bas, tahan bas, bayar tambang eh belum sempat nak bayar tambang, masa kawan i baru nak melangkah masuk dalam bas tetibe kasut die tercabut lak.. hahhaha memang lawak gile ..i yang berada kat belakang dia kena tolong amikkan kasut die tu...tu lah sape suruh ko pakai kasut cam gitu ish ish

Cerita 3 - I ngan kawan i gi IOI Mall Kulai sebab nak teman die tengok KEFLI AF3.. Die yang minat kat kefli i pulak yang excited gile.. masa tu kami berada die tengah2 shopping mall tu.. betul2 depan stage tetibe i jerit nama kefli (peh memang xterbayang betapa kuat jeritan i tu sampaikan kefli atas stage boleh dengar) die tengok ke arah kami then i buat PRAAPPPPPPP (trademark kefli) tapi sekali salah buat daa hahah..(kalau nak tau boleh jumpe i nanti i tunjuk demo) :P

Cerita 4 - Kat kampung i ada kolam air panas, tapi i bukan nak cite pasal kolam air panas tu tapi kolam untuk kita cuci badan pas mandi kat kolam air panas tu. I gi kat kolam tu, duk kat tepi kolam pastu nyanyi sambil berangan. Tetibe i sedar i ada dalam kolam tu sebab lemas.. hahah ade ke orang lemas dalam kolam? orang lain memang xde tapi i ada ~ngee. Menjerit-jerit minx tolong, then pakcik i datang merangkap hero datang konon-konon nak selamatkan i.. ceh sebelum die selamatkan i ade ke sempat die kutip duit-duit yang berterabur kat dalam kolam tu? hampeh tol mentang-mentang lah kolam tu cetek je..:P





BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

dianafisa81 said...

cerita nombor 3 tu akak rasa cam tau jer sape...hahahah

HaNya Aku.. said...

hahahaha syhhh

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails