MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Sunday, May 2, 2010

Baby-Baby Comey :P

Adoyai.. tak dapat bayangkan kalau i yang berada kat tempat baby tu.. mau nye demam seminggu :P
Comey bangat baby ni.. u all ingat orang besa je ada mandi wap? baby pun ada tau.. muat letak dalam teko je.. save cost :P
Grr.. comey gilez.. rasa macam nak kidnap due2 sekali...
Omak ko... tak kuasa eden ~ngee
Tak cakit punggung ke duk kat kusi tu dik oi huhuh
Agh... so cute lah kamoo.. sama macam i masa seumo ngan die hahaha
Sabar ye cik baby.. sama tak kan makan kamoo
Gambo ni paling i suke.. teringat masa kecik-kecik dulu... tengah tido mengigau.. bangun pagi tengok-tengok i tido sebelah pasu bunga hahahah.. nasib baik i tak masuk dalam pasu bunge tu.. mak i cume gelak kan je.. citt :P
Dasat jugak tengok dak ni.. masa i nak kena suntikan BCG dulu pun sama.. tapi i tak macam die ni.. i ok je... almaklumlah supergurl :P

 
Tengok gambo baby ni automatik teringat kat lagu MR BB.. 

MUZIK by FAIZAL TAHIR

JUSTIFIKASI KU
KOMPLIKASI KAMU
TIADA KOMPROMI 
PROPAGANDA

DUNIA BAYANGANMU
SEMPURNA SELALU
PENUH POLISI
DAN ILUSI

KELIRU... BUAT KAMU STRESS SELALU
BENARKAN KU JELASKAN
KEBENARAN

KENAPA SELALU SERIUS
DENGARLAH MUZIK
DENGARLAH MUZIK
TAKKAN KU JEMU
AKU.MUZIK.KAMU

KONKLUSI GENERIK
MEMBUNUH HARAPAN
MAHU BERSAKSI 
DUNIA BARU

RESOLUSI BASI
TAHUN JADI KURUN
GENERASIKU
REVOLUSI

DUA RIBU SEPULUH 
MENTALITI KUNO
MASIH BERTEKAK
SIAPA HANG TUAH

BAGAIMANA HARUS
MELUAHKAN SEMUA 
EDISI TERHAD
KOSA KATA

Kalau cite pasal bab potong rambut i tak penah lah pulak rasa sedih bangat cam dak ni heheh
Masa adik-adik i kecik dulu i selalu jugak buli dorang camni.. syhh jangan bilang kat dorang ye :P


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

1 comment:

msrh's said...

comeynya baby tu!

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails