MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, May 8, 2010

Bila Rasa Nak Kapel

Hehehe tajuk tak boleh blah.. ciplak dari entry blog seorang blogger. Sebenarnya baru kejap tadi i baca blog dia. Best pulak entry dia kali ni.. bila baca entry die sedikit sebanyak i teringat pada pakcik i. Pakcik yang muda & encem (ceh kalau dia tau ni mau tak kembang kuncup lak idong dia :P) 

Kata-kata dari blog dia 'bosan kn entri ni..saje je cerite' tak bosan lah.. serius bes heheh (mengampu lah pulak kan konon-konon dapat adiah.. :P) 

Kalau u all nak baca entry die silalah klik kat link ni ye :



Kes pakcik i tu berlaku dah lama sangat. Tak ingat lak kurun keberapa hehehe. Cuma yang paling i ingat masa tu bulan puasa. I dengan pakcik i gi bazar ramadan kat KL.. (nama tempat pun dah lupa :P) Beli punya beli tak sedar dah nak masuk waktu berbuka. Kitorang rushing masuk dalam KFC Pekerja kat dalam tu tengok badi je kat kitorang. Almaklumlah bawak makanan banyak gile daripada luar tapi dok menumpang kat tempat die :P

I malas nak balas renungan makcik tu, i gi r beli air (tujuan nak cover line sikit at least ade jugaklah makanan yang bertanda KFC kat atas meja tu hahaha). I duduk mengadap pakcik i. Masa duk syok makan tetibe pakcik i cakap kat i

Pakcik : Ade awek cun r kat belakang ko.. mintak kan no tipon die untuk aku (sambil wat muke kesian)

I : Ala malas lah.. ko mintak lah sendiri (tak tengok muke die pun.. tetap teruskan makan dengan lahapnye.. ish buruk perangai tol :P)

Pakcik : Plizz.. (muka kesian tahap maksimum) 

I : Malu r nak mintak.. aku ada idea, ko baling je apa-apa biar terkena kat badan die nanti mesti die toleh tengok ko (sambil teruskan makan)

I tak tau apa yang pakcik i baling masa tu, tiba-tiba je i dengar bunyi dan terus i toleh ke arah meja budak-budak tu. Yang paling malang sekali benda yang die baling tu nyaris termasuk dalam makanan dorang.. Ape punye pakcik daa.. memalukan sungguh. Cube u all bayangkan kalau pakcik i baling tulang ayam lepas tu terus termasuk dalam mulut dorang yang tengah rancak berbual tu.. apa jadi? kompom dengan i sekali tido dalam lokap malam tu... ish ish

Ingatkan cerita habis macam tu je, pakcik i dengan muka memang tak tau malu langsung selambe je tulis no telefon die kat tisu pastu bagi kat budak-budak tu

Pakcik : Jangan lupa telefon saya k (dengan muke romeo peringkat pertama)

Yang tak boleh tahan merah padam muka budak-budak tu hahaha.. (tapi i tau mesti dalam hati dorang bangga coz ada mamat encem ngorat dorang.. citt)



BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

3 comments:

jaya jr said...

haha,xpe2..
JJ ok je..
bertuah leezack nk pomotkan..
haha

HaNya Aku.. said...

:P

cik bunbun said...

hahahahaXD
aiyooo.
super power betol pakcik mu itu lalalalalalala;P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails