MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Monday, August 9, 2010

Eh Sukati lah Kan Aku Yang Punye Cerita!!!

Tadi baik punya mood i cek email.. yelah manalah tau kot-kot ada dapat email dari peminat ke :P.. Alih-alih ada seseorang yang menghantar komen pada entry i bertajuk Renoma VS Scarlet (nak baca tekan kat sini

Komen ni dari seseorang manusia yang tak bernama :


Untuk makluman Cik / Pn / En yang tak bernama... i tulis cerita pasal  ni bukanlah saja-saja i nak tulis.. i dapat info daripada orang yang pakai tu sendiri... dah dia sendiri yang cakap dia suka pakai yang men punya.. so i cerita lah macam tu... tak de maknenya i nak tukar-tukar cerita kan...

Aduyaiii... Takkan nak suruh i amik gambo die pakai pulak kan baru nak percaya... logik akal sikit lah.. Grrrr!!!! 

Lagipun ini blog i.. sukati i lah nak tulis apa pun hahaha (gelak jahat)

Apapun thanks kat seseorang yang tak bernama kerana sudi jugak bagi komen... i akan publish kan jugak komen kamu tu ye...

TQ


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

sop said...

tak per la sis..
dia komen ikhlas tuh..

HaNya Aku.. said...

sebab tu saya terima dengan hati terbuka huhuhuh

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails