MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Wednesday, August 11, 2010

Visual Jasad Statik

Hari ni i nak cerita pasal sorang kawan i ni... I kenal ngan dia since kitorang form 4 lagi sampai sekarang. Sejak dari sekolah lagi dia ni memang minat sangat nak jadi pembuat filem ala-ala Aziz M. Osman  gitu (almaklumlah nama pun dah nak dekat sama kan huhuhu) 

Ok semalam dia ada tag kat i (kat fb) satu video ni.. memang comel lah kan... sebelum-sebelum ni pun banyak jugak dia wat video.. tapi juz suka-suka jugaklah macam video yang dia tag kat i semalam. Disebabkan video tu comel (macam i ngee) so i rasa boleh lah i promote kat kawan-kawan & dia pun ada mintak tolong promote kat kawan-kawan... so pe salahnya tolong kawan kan..


Manalah tau kot-kot pasni ada orang nak ambil dia jadi penerbit filem ke.. bolehlah i tumpang sekali hahaha (gelak jahat). Sekarang ni i tak nak membebel panjang... jom tengok hasil buatan die ni :P

video

Amacam.. betul-betul comel kan :P.. kalau u all nak kenal dia dengan lebih rapat... silalah sekodeng KAT SINI ... dan kalau rasa-rasa nak ngorat dia bolehlah berkenalan dengan dia KAT SINI huhuhu (lagipun dia single lagi hahaha)


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

No comments:

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails