MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Wednesday, October 20, 2010

Pakaian Tradisional The Contest!!!!

Hari ni memang betul-betul aku berblogwalking ngeh ngeh... jalan punye jalan, sekodeng punya sekodeng, tetibe.. jeng jeng jeng... aku tersinggah kat 1 blog yang betul-betul merah & ownernya pun merah jugak.. warna kesukaan aku... red the power hehehe.. Terus aku jadik followers die yang ke 349 & secara tak langsung nak join kontest yang die wat tuh.. (Tak pernah lagi join mana-mana contest.. ni 1st time.. berdebar-debar pun ade nih... ngeh ngeh) 

Selepas membelek-belek gambo yang ade.. ni lah hasilnya.. (eh tutup mulut.. jangan gelak-gelak ok... senyum simpul tak pe :P)

Akibat stress sangat wat keje.. tu yang jadi mengong cam ni :P

Aku tak nafikan memang aku sengal... (kadang-kadang je ok hahaha)

Feewit.. terasa comel gitu 

Main cak-cak jap

Tag Kepada : 

Semua followers aku..

Syarat-syarat kalau korang nak join : 

1) Jadi followers Hafidzah Hafidz 
2) Letak gambo hak milik sendiri... nak letak bape banyak gambo pun boley
3) Posing ikut kretiviti sendiri dengan syarat pakai pakaian tradisional
4) Buat entry pasal contest ni
5) Letak + linkkan banner contest kat sidebar
4) Tag minimum 2 orang atau lebih



fieza 1 http://hafidzahhafidz.blogspot.com/



Hadiah buat pemenang : 


TOPUP SEBANYAK RM60!!!! ( Sangat-sangat best ok!!!!)


So apa tunggu lagik.. jom join ramai-ramai contest yang menguji kreativiti anda nih heheheh

Kalau nak tau lebih lanjut tentang kontest ni.. 


KLIK SINI


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

hafidzah hafidz said...

CEK!! hehe . best nye . kih3 . suka tengok gmbr akak. syarat semua ok . thx ea kak join contest fiza >.<

HaNya Aku.. said...

hehehehhe tenk u... harap-harap leh menang lah ye :P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails