MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Sunday, January 1, 2012

Wedding Cek Za & Cek Mok a.k.a Ieza & Payed ^^__^^

Hallu… ini entry 1st untuk tahun 2012 ni.. buka lembaran baru dan tutup semua lembaran lama. Kunci ketat-ketat & buang dalam laut… upss tapi hanya untuk lembaran yang pahit untuk dikenang & sakit untuk disimpan sahaja oke! Mana yang manis-manis gula & manis-manis madu tu kita wrapping elok-elok, simpan pun mesti elok-elok je oke!

Baiklah untuk cerita pertama dalam hari pertama tahun 2012 ni aku nak story pasal wedding salah dua orang.. dia adalah 2 orang so bukan salah satu.. jadi salah dua hikhik… geng seopis dengan aku..

Aku ni tak reti sangat sebenarnya nak menulis panjang lebar. Lagipun aku tau korang yang suka tengok-tengok belog ni pun bukan suka sangat membaca kan… jadinya meh aku hidangkan kamu semua dengan gamba sahaja ye. Sambil-sambil tu aku story sekali oke adik-adik ^__^

Eh eh sebelum tu meh aku nak tunjuk sikit gamba masa kat majlis pertunangan mereka.. 

~Tema : Purple~

Bride-To-Be dengan gang-gang budak sekolah hikhik

Kalau perasan yang rambut cacak-cacak tu lah Cek Mok a.k.a Payed hikhik

Credit to :
atau
OP 

Ok ni pulak masa majlis nikah ye kawan-kawan..
~Tema : Putih~

Sesi sarung cincin… cik panten tersipu-sipu hehehehe

Incik Panten & Cik Panten Kita
Payed & Ieza 

Selepas nikah & sah haruslah ada majlisnya kan… so inilah dia..

Malam Berinai
~Tema : Baju Tradisional “Outfit Jawa”~

Olololo.. somel-somel hikhik

Sesi tepung tawar..

~Tema : Hitam “Seprise besday untuk Bro Taufik, Bro Azhar & Sista Daya”~   

Hitam itu menawan…cewahhhh

Besday Boy & Besday Gurl :)

Majlis Resepsi
~Tema : Kuning “Bersanding”~

Possing tetap sama hikhikhik

Kami semua mestilah nak ada kan huhuhuhu
(trimas kat incik tunang sebab sudi amik kan gambar ni ^__^)

Majlis Resepsi
~Tema : Oren “Potong Kek”~

 Nyum nyum... nak sikitttt


Ok selesai sudah majlis kat rumah panten perempuan… jom jom kita terbang ke Muar pulak, rumah panten lelaki untuk sekodeng Majlis Sambut Menantu kat sana… Jommm..

Disebabkan masa ni aku sampai lambat so dengan rasa kecewanya aku tak dapat nak snap gamba… tapi takpe aku telah curik gamba-gamba ni dekat FB OP… jangan marah ye Incik Paan & Incik Almi.. ^_^

 Wah cantik... ala-ala arab gitu 

 Alalalala romantiknye..i loike lah..

 Wah doorgift ni yang paling-paling aku suka... 
tak pernah lagi dapat doorgift bantal cmni... 
Almaklumlah tetamu VVIP kan mestilah dapat yang special hikhik
A & A
(Ariezza & Ayed)

Selesai sudah majlis kedua-dua belah pihak... semoga kamu berdua kekal hingga ke syurga.. buat anak ramai-ramai ye hahahaha...

OP : Credit to 
juga
Leezack.. tapi guna kamera tak canggih lah hahahaha..

Ok Bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Sha Rya said...

Salam dear..
Nice blog! Selamat tahun baru..
Nice wedding too.. Suke tema warna purple and greennyer..
Thanks and take care..
Sha dah link kamoo dekat blog sha..
http://sweetfairytalestory.blogspot.com

HaNya Aku.. said...

Sha Rya : w'salam.. oh thanks lalink... selamat tahun baru jugak dear... take care 2 3 4 5 6 7 8 9 10 hikhik

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails