MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Thursday, January 5, 2012

Welcome To Our Club ~ Congrats BFF Miss Sharq! ~

Yeay.. lagi sekali aku nak hapdated cerita pasal mengeratkan hubungan sesama manusia hikhik... Kali ni pasal salah seorang BFF aku pulak yang bertunang... alhamdulilah.. ikut jejak langkah kawan-kawan nampak nye hihihi... 

Majlis berlangsung awal bulan 12 aritu.. tema hot pink tapi yang aku pelik baju orang yang bertunang ala-ala pink + peach tapi kaler baju aku pulak yang betul-betul hot pink mengalahkan orang yang nak bertunang pulak gayanye hahaha... 

Majlis bermula dalam pukul 12 tengahari tapi pukul 9 pagi kitorang dah terpacak kat umah dia... gila tak kami hahaha... best siot.. sume jadi mekap artis tau... terkeluar semua kepakaran yang tersembunyi selama ini ^__^

Oke-oke tak moh membebel banyak-banyak... jom-jom aktiviti macam biasa.. kita pi sekodeng gambo.. ayuh!!

Ha kalau korang pandai cube teka mana satu yang bertunang?

Kami memang suka possing ala-ala comel walaupun semua dah tak berapa nak comel hahaha

Tak tau tunjuk apa sebenarnye.. Takde motif langsung hahaha

Jeng jeng jeng...inilah dia orang empunya majlis.. 
Kami hanya jadi dayang-dayang nye saje ^__^

Oh gamba ini adalah gamba candid yang aku ambik lepas sesi sarung cincin.. 
Nampak tak muka dia yang nerves bila orang suh possing-possing sebab nak amik gamba heheheh.. (jahatnye aku hahaha)
Tapi still cute lah u Cik Sharq.. I Loike lah!

Wiwit.. gamba ni cantik kan... tengoklah sape kameraman nye hikhik

Hot Pink
(Dari Cik Sharq Untuk Incik Bun)

Hijau
(Dari Incik Bun untuk Cik Sharq)

Yummy

Wah mereka dah bertunang..
TAHNIAH!

Semoga hubungan korang kekal hingga ke jinjang pelamin.. jangan lupe ajak kitorang jadi bridesmaid ye hikhik

^__^

Wah suka sangat dengan koleksi perfume-perfume Cik Sharq nih..
Sharq... nak 1..
2
3
eh lebih-lebih pulak 
wink wink..

Ok bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

4 comments:

nurkaloi said...

heheh kalau tengok gmbar first tu memang tak perasan 2nd pic and sterusnya bru perasan

HaNya Aku.. said...

nurkaloi : memang saje nak bagi gempak kihkih

May Maisarah said...

salam,akak, salah sorang daam gambar tu kak rai kan??? yg pakai spek tuh? =)))

HaNya Aku.. said...

May Maisarah w'salam : Ada 3 orang yang specky kat situ dik..tapi memang pun ada salah sorangnye yang nama Rye :)

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails