MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Wednesday, May 23, 2012

Jom Ke Karnival Kerjaya

13.5.2012 yang lepas. Pemuda BN Pasir Gudang telah menganjurkan satu karnival kerjaya di Stadium Perbandaran Pasir Gudang. 

Wah seronoknya.. rasanya macam first time kot Karnival Kerjaya anjuran Pemuda BN ni diadakan di Johor. Before ni yang aku tau dorang buat dekat KL je.

Lebih-lebih lagi bila time tu aku cuti... memang aku rasa sangat-sangat seronok. Terus aku menggoda, mengajak Incik Tunang untuk pergi tengok-tengok kerja apa yang best ada dekat sana. 

Nak tau? Jomlah...

Dengan penuh semangat waja aku amik gambo ni ^__^

Best Best..

Tengok.. banyak gile kan jawatan yang ada bukak..

Incik Tunang.. saya penat sudah ^__P

Penat meronda servey-servey kerja.. siap dapat air free lagi..
TQ lah :P

Ok Bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Nafisa81 said...

ehh..berhasrat nak cari kerja baru ker??

HaNya Aku.. said...

Nafisa81 : Aah kak... agak-agak ade keje kosong tak...

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails