MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, July 7, 2012

Gilakan Sejuk? Tentu Juga Gilakan Eskrem ^__^

Salam

Kepada sesiapa yang mengikuti belog aku yang tak berapa nak semenggah ni mesti ada perasan yang aku pernah post cerita  pasal Tutty Fruity...

Masa mula-mula TF ni femes aku lah yang paling bersemangat halilintar nak pergi merasa ape bende nya TF ni... Memang sedap beb... tapi bagi orang yang tak biasa maybe bagi dorang biasa je kot...

Di sebab kan aku ni memang penggila eskrem so bagi aku sangatlah mables ^___^ Haa.. lepas muncul nya TF sekarang ni dah femes pulak SN... Di sebabkan ianya adalah eskrem jugak.. makin terang-terang lah aku perlu rasa betul tak...

SN tu aku yang pandai-pandai letak nama dia.. bagi glemer sikit ^__^.. nama sebenar dia SNOGURT... Aku dah try dah... Thanks lah dekat CIK ZIERA sebab sudi nak belanje... Di sebabkan bulan tu gaji dia terlebih sikit dari biasa so dia sendiri mengoffer diri untuk belanja aku... & disebabkan aku punya hidung tak mancung & pipi tersorong-sorong so dengan rasa sangat besar hati aku mintak dia belanja SN..oklah tu kan CIK ZIERA.. kih kih

Rasa dia pun sangat lah mables... lebih kurang macam TF jugak... dengar cerita owner kepada SN ni pelakon Raja Farah... tahniah dah jadi bussinesswoman pulak dah sekarang ni.. (hamboih cara ko wish.. macam sahabat lama je kan... hua hua hua)

Yummy... sedap giless!!!

Somel betul Raja Farah ni ^__^





P/S : Kepada penggemar warna pink.. anda memang perlu datang ke SNOGURT.. sebab bila kaki melangkah je.. anda terus terasa aura Jambu.. ^___^ iaitu sangat-sangat somel :P

Ok Bye!!!

 

BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

maszull said...

assalamualaikum Leezack...sedap tak rasanya tu mcm nak cuba jer...:)

HaNya Aku.. said...

maszull : W'salam maszull.. ish mestilah sedap.. yummy!!!!

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails