MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Sunday, July 29, 2012

Off To KL.. Wink Wink ^__:)

Salam,

Bila berpeluang jalan-jalan habiskan duit, masa & tenaga dengan kawan-kawan memanglah perkara yang paling menghiburkan. Plan bercuti sama-sama... apply cuti sama-sama... listkan nak pergi meronggeng dekat mana pun tetap bersama-sama :P

Bercuti dekat mana??

Ala kat KL je ^____^... walaupun tak delah jauh mana pun tapi sangat-sangat hepi sebab pergi dengan member-member... boleh release kan tension, almaklumlah seorang pekerja yang sangat berhemah tinggi macam aku ni kalau kerja memang buat kerja betul-betul.. sebab tu tahap tension nya memang tinggi tak hengat ^___6

Ini lah hotel tempat kami menginap malam tu.. 
serius macam nak gile cari hotel.. semuanya fully book.
puas telefon ke sana sini cari hotel mana yang kosong.. 
tak sangke lah pulak bukan time public ngan weekend pun hotel semuanya full house.. ish ish.. 
so pengajaran ye kawan-kawan ^__^

Pemandangan luar hotel, pada pagi esoknya...

Tak senonoh gile kan letak gamba katil selerak macam ni.. 
almaklumlah tak sempat nak snap masa katil tengah cantik.. 
dah penat sangat, dapat hotel pun dah lewat... 
sampai-sampai terus je membuta hehehe

Bila dah siap.. macam biasa perlulah possing dulu :P

Flying kiss sikitt... Muaaahhh

Isi perut dulu... 
kemudian isi lagi & lagi sampai dah tak de orang tapi kitorang tetap makan & makan...
sampai dah rasa kene jeling semacam ngan staff kat situ baru lah kitorang ada rasa perlu beredar :P

Haiiya mana mau pigi...
Kasi redah jelah... ^___^ janji sampai.. :P


Suria KLCC

Kakak somel!!

Budak somot!!

Menara KL

Upss hahahaha

Panjat memanjat? haruslah ada ^__^

Jangan ditanya kenapa jadi macam ni hahaha

Tetibe mereka jadi sopan... macam tak percaya..kui kui

Aduhh penat gile kot nak naik atas rumah ni.. nasib baik tak roboh... 

Berjaya Times Square

Dahlah tido kat tempat yang salah.. siap boleh senyum lagi ko ye.. debisshhh

Yeay!!!

Petaling Street

Plan mula-mula nak pergi 2 hari tapi trip ni berjalan hanya 1 hari je. Biasalah manusia hanya mampu merancang tapi tuhan yang menentukan.. banyak tempat lagi kita semua plan nak pergi tapi tak dapat pergi sebab last minit ada hal penting. Walau macam manapun trip kali ni memang sangat happening. Takpe sis next time kita pergi lagi yek!

KL aku cabar kau!! Wahh!! ^___^

Ok Bye!!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Nafisa81 said...

bulan puasa gi holiday??tak penat ker??

HaNya Aku.. said...

Nafisa81 : Eh tak lah... trip ni bukan masa bulan puasa.. ni masa bulan 6 aritu... lambat post ^__^

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails