MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Tuesday, May 28, 2013

Under Maintenance

Salam..

Harini dah 28/5/2013.. yeay gaji!!!! ♥ 

Ok sebenarnya tiada kena mengena langsung isu gaji dengan post hari ni. Actually, kalau perasan dalam post sebelum ni ada cakap kalau boleh nak updated selalu dalam belog ni kan.... sebenarnya terlupa yang laptop kesayangan dah masuk bengkel ♫


In sha Allah malam ni laptop baru siap di repair... yeay!!!! harap-harap semua gamba yang ada dalam tu tak hilang... kalau tidak haruslah aku meraung... uwaaa...  

Lepas ni doakan blog ni semakin aktif ye & yang paling penting aku ni haa rajin nak menulis ke tidak huhuhuh... Ni pun curi-curi buat belog guna komputer opis ☻ ... syyhhhh diam-diam tau ♫

Ok Bye!!!

 

BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

muja said...

assalaamualaikum. sorry. mister linky di entry ga muja hanya untk letak url entry ga sahaja. kalau mira join, letak url entry di situ ye. bukan url blog :)

HaNya Aku.. said...

@muja

Ok Muja ♥

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails