MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Monday, May 31, 2010

Best Sangat Ke Mereka?

Selamat Malam Sayang... Tidurlah... Eh jangan tido dulu.. lepas sekodeng blog i baru kamoo semua boleh tido ye :P

Sejak akhir-akhir ni kemana-mana blog @ FB yang i sekodeng rata-rata ada sebut nama Justin Bieber.. terus-terang i cakap i tak kenal siapa itu Justin Bieber.. adakah i tergolong dalam orang-orang yang kolot sebab tak kenal dengan mamat ni? kompom tak kan... 

I berjalan-jalan sekodeng FB kawan-kawan then i ada nampak tagline seorang kawan i di FB.. 

Salah seorang RC ahli fanclub FT (Pinjam tagline Zainul Syafiq aka Zafieq sekejap ye :P)

Budak perempuan dulu : David Archuleta
Budak perempuan skang : Justin Bieber
pening den ni haa.

Disebabkan tagline die tu lah i macam berminat pulak nak cari siapa 2 orang yang i memang tak kenal tu :P

Budak perempuan dulu : David Archuleta




Budak perempuan skang : Justin Bieber




Humang ai tak nak macam histeria pulak kan fans dorang ni... gile kentang tol... tapi ape pun i tetap tak minat dorang huhuh.. jangan marah ye fans David Archuleta & Justin Bieber apepun i tak nafikan mereka tersangat cute.. mungkin tu sebab jadi kegilaan ramai... :P


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Call T said...

tu r..aku pun heran,budak hingusan camtu pun nak minat mati2 ker huhu..
ape yang special sangat psal budak tu?
banyak lagi orang malaysia boleh nyanyi tak juga minat sampai camtu huhu

HaNya Aku.. said...

call t : betul2...aku sokong :P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails