MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, June 5, 2010

Renoma Vs Scarlet


U all mesti tau kan Renoma & Scarlet tu adalah suatu brand yang femes di kalangan lelaki & perempuan. Renoma adalah untuk kaum Adam & Scarlet pula untuk kaum Hawa.


I tergelak sakan bila dapat tau kawan i.. seorang wanita memakai Renoma.. ups.. jangan salah anggap tau.. dia adalah seorang wanita tulen.. bukan wanita celup k :P

Masa berbual-bual dengan dia.. memang dia mengaku die suka pakai Renoma sebab best, ketat & tebal. Ketika wanita datang haid.. memang kebanyakan suka pakai underwear yang ketat bagi tujuan keselesaan. Itu sebab Renoma menjadi pilihan dia. 

Dan yang paling lucu ialah.. ada lelaki yang lebih suka pakai Scarlet.. aww... upss kemungkinan soalan yang terfikir di fikiran anda sekarang sama dengan apa yang i fikirkan huhuhu. Sama macam kawan i seorang wanita tulen yang suke memakai Renoma.. lelaki yang suka pakai Scarlet tu pun adalah seorang lelaki yang tulen, gagah juga perkasa tau.. haa jangan main-main...

Paling i tak boleh blah ialah bila kawan i cerita.. " kadang-kadang suami dia pakai sauk je spender bini dia sebab dia punya semua bini dia dah guna" .. huhuhu..hampeh tol cerita dia ni kan :P

U all mesti pernah nampak lelaki yang beli seluar dalam wanita ataupun wanita yang beli seluar dalam lelaki kan? kalau sebelum ni kemungkinan mereka belikan untuk isteri / suami / adik / kakak / abang.. sekarang u all boleh fikirkan kemungkinan mereka beli untuk diri mereka sendiri ~ngee

Hanya mereka-mereka yang dah pernah pakai dua-dua je yang tau mana 1 yang best.. upss jangan salah faham... i tak pernah pakai itu Renoma k :P




BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

9 comments:

cik panadol said...

lain org lain selera, lain gaya...

APAN said...

erm...agak pelik gak tu...
x penah lagi jumpe org cmni...
tpi bl kakak dah bitau baru sy sedar bahwe ade org cm ni...
x cakap salah...mungkin keselesaan masing2...
tapi mmg pelik la...

HaNya Aku.. said...

cik panadol : betul tu.. lain orang lain ragamnya.. tak gitu :P

apan : betul tu.. masing2 ada gaya mutu keunggulan sendiri kan ngee

Anonymous said...

z...renoma ader utk perempuan la syg oi..hish ko neh!! hehehe...

HaNya Aku.. said...

anony : memang lah ade sayang oi tapi yang aku cite ni renoma lelaki r..

APAN said...

wah...entri ni membuatkan manusia saling sayang menyayangi ma....
:)

HaNya Aku.. said...

apan : oh ye ke... xsangke lah pulak huhuh

Anonymous said...

Sebenarnye, buat research dulu. Mgkn dia ni pakai Renoma ladies, mmg ade jual renoma 4 ladies, tp xbyk..nk cari kat butik renoma atau butique2 undershop. Plg bagu microfibre, bagus utk sport bernama bagus utk bila2.. sebab serap peluh dan durable..suka pakai bikini style. brief style dah old skool

HaNya Aku.. said...

terima kasih atas info yang diberi

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails