MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, March 19, 2011

Kenapa Perempuan Suka Shopping?????

Sunday Nite Fever.. Yiehaaa

Kenapa perempuan suka shopping? why why why me??? eh salah... Aku bukanlah tergolong dalam golongan penyopping tegar.. ups KECUALI... diulangi KECUALI time nak raya... memang aku akan bertukar wajah jadi Jang Na Ra eh bukan-bukan, aku akan bertukar wajah menjadi salah seorang daripada berbilion-bilion wanita yang memang kuat shopping.. dari atas turun ke bawah, dari luar sampai ke dalam semuanya nak berganti dan itu adalah wajib oke "_" (dimaafkan sebab setahun sekali je kot.. tu pun kalau bos terbaik hati nak bagi bonus lebih lah.. ngeh ngeh)

Sebab perempuan suka shopping :-

1) Banyak masa terluang (hanya isteri-isteri yang mempunyai suami chef je kot sebab tak payah sebok-sebok nak masak)
2) Oh shopping buat saya hepi lalalalala
3) Pantang nampak perkataan Jualan Murah / Sales (kompom semua naik hantu :P)
4) Duit banyak sangat, tak tau nak buat apa dengan duit tu
5) Golongan yang kreatif so dengan bershopping boleh meningkatkan tahap kekreatifan (betul ke aku eja nih hahaha)
6) Sebab nak lawa (itu of course.. tak kan lah lelaki pulak yang nak kena lawa kan :P)

Eh paling penting ialah.. SHOPPING SEBAGAI TERAPI .. wah ala-ala pergi mandi wap je ")

1) Menikmati keindahan shopping mall = hiasan-hiasan, dekorasi kedai, lagu-lagu... wah betul-betul boleh menerapikan :P)
2) Berjalan-jalan dari satu kedai ke satu kedai yang kadang-kadang ambil masa berjam-jam = senaman olahraga :) 




P/S : Kalau jalan-jalan kat shopping mall pastu nampak baju / seluar yang murah & cantik, kemudian pergi kaunter terus bayar sebab malas nak try, sampai je rumah sekali baru nak plessing tetiba tak muat... terus bagi kat adik... macam tu tak dikira membazir kan kan "__ "



BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

cik yuz said...

sy ske window shopping...cuci mata.... :D

HaNya Aku.. said...

tu pun terapi jugak kan.. terapi mata :P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails