MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Saturday, April 23, 2011

Google Chrome Kena Virus.. Mozilla Firefox Aku Tak Minat.. Opera Internet Lagi Best..

Lepas 3 hari tak hapdated entry kat belog.. rasa rindu yang teramat hehehe :P.. Beberapa jam lepas ber aerobik aku pun on cik laptep gara-gara rindu akan belog & juga gosip-gosip liar kat dalam FB " ___ " Macam biasa aku klik tenet menggunakan Google Chrome.. tapi tetibe..


Alamak Google Chrome kena virus lah pulak. Ni mesti gara-gara aku mencucuk pendrive tanpa menyescan terlebih dahulu.. aduyai tetibe ayat macam skema :P. 


Aku memang tak suka guna Mozilla Firefox sebab aku dapat tengok kecik sangat. Sangat-sangat tak puas. 


Yeay dan sekarang aku mula berpaling tadah.. dari Google Chrome ke Opera Internet.. Memang terbaek wok :P.. Kepada sesiapa yang nak try boleh search Opera Internet Browser kat internet kemudian macam biasa download dan install.  

Saya boleh bergosip dengan puasnya di FB.. Selamat Mencuba "_____ " 



BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

jaya jr said...

nampak chrome lagi laju dari firefox..sebab tu bes gune chrome

HaNya Aku.. said...

jj : sebab tu suka guna chrome berbanding mozilla

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails