MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Thursday, April 28, 2011

Makan Malam : Roti Nan Cheese + Ayam Tandoori + Teh O Suam

Hari ni macam biasa hari untuk bersukan.. Futsal Day :P Actually tak delah terer mana pun.. cuma nak excercise sikit.. at least dapat jugak mengempiskan perut & buat senaman sikit... Kalau tidak duduk saja lah kat opis tu.. makin mengembanglah apa saja yang boleh kembang " _______"

Kunun-kunun nak O.T almaklumlah aku kan pekerja yang sungguh dedikasi (walaupun tak pernah dapat award pekerja cemerlang :P) tiba-tiba Makcik Dayah ajak teman die gi beli kasut la pulak.. Amboi sangat-sangat bersifat kesukanan heheheh. So dengan rasa bangga nya tak jadi nak O.T

Lepas beli kasut.. tengok jam.. malam masih muda. So apa lagi aku ajak Makcik Dayah gi mamak dan macam biasa... Bergossipppp.. 

Sambil-sambil bergossip pekena pulak Roti Nan Cheese + Ayam Tandoori + Teh O.. peh makin menjadi-jadi gossipan kitorang :P 

 ROTI NAN CHEESE 

 ROTI NAN TELUR

 AYAM TANDOORI

TEH O 

 TERBAEK WOK :p

Gosip punya gosip alamak.. jam dah pukul 8.30.. kelam kabut gi bayar.. dahlah futsal start kul 9.. lepas tu dengan muak nya makan Roti Nan yang besar gila tu.. betul-betul buat aku termengah.. (tapi dapat jugak aku habiskan game.. terer tak :P >>> bernada riak " ______ " 

So kesimpulannya kalau nak makan sebelum bersukan.. pastikan makan 1 jam sebelum bagi mengelakkan pancit masa main.. Chow Chin Chaw


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

taufik_pett said...

Wah2....dah main futsal nampak....abg nk join skli leh...

HaNya Aku.. said...

abg taufik : heheheh boleh2.. nak lawan pun boleh :P

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails