MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Thursday, July 14, 2011

Syhh Jangan Beritahu Saya Datang Tau!!!!

Dalam dunia blogger.. adat singgah menyinggah, follow memfollow memang perkara biasa. Kadang-kadang bila ada masa terluang kat opis aku curi-curi bukak intenet sekodeng blog-blog orang lain.. Eh eh.. curi-curi tu tak bermakna masa time kerja, kang orang cakap aku makan gaji buta tuli pulak.. aduyaai.. fitnah semata nih.. 

Maksud aku curi-curi dalam bahasa melayu asli (bahasa melayu ciptaan aku :P) sebelum pukul 9 a.m time opis hour. Kalau mood aku terajin nak masuk opis cepat, so sementara nak tunggu kul 9 a.m tu, aku bukak lah SINI.. gi sekodeng stori mori yang best-best & blog-blog yang cantek-cantek banget. Cakap je nak cerita pasal apa semua ada kat situ. Macam-macam ada!!!! ^ __ ^

Kalau tidak pun, bila dah naik lunch.. disebab kan start bekerja kul 2 p.m so aku gunakan betul-betul waktu lunch tu. Makan cepat-cepat pastu terus masuk opis gi sekodeng blog kawan-kawan.. Oh sangat-sangat punctual :P. Selagi jam tak tepat kul 9 a.m & 2 p.m selagi tu lah aku meneruskan aktiviti menyekodeng.. Walaupun begitu aku tinggalkan jejak tauuu... Baik hati tak aku hehehehe.. Almaklumlah penyekodeng berhemah ^__ )


Eh tapi kan kadang-kadang tu bila aku masuk opis mesti aku tengok ada jugak orang yang tengah sekodeng blog aku.. Wah aku ada silent reader... Walaupun tak femes macam orang-orang lain tapi kalau ada seorang dua yang jadi silent reader tu pun dah kira oklah tu hahahaha (kata-kata penuh kesian)

Kepada semua yang sudi menjadi silent reader aku selama ini.. Oh terima kasih.. Aku sangat-sangat berbesar hati & berbangga.. eh kata-kata kau penuh eksyen kan < ___ > .. Ala tapi tak besh lah kalau sekadar datang ke sini hanya untuk menjadi seorang yang penyenyap.. membaca tanpa mengeluarkan sebarang bunyi & tidak meninggalkan sebarang jejak. 


Oh kepada kesemua silent reader yang ku sayangi.. ececeh.. sila lah tinggalkan jejak kepada saya oke. Sekurang-kurangnya saya kenal anda & nak melawat anda balik.. Tak mo baca senyap-senyap je tau... Boboy tak sukeee!!! eh tetibe :P.. Ok bye Selamat Berkenalan 


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

5 comments:

missxidi said...

hihi...same la kiter...suka sgt blogwalking kat opis time rehat =)

HaNya Aku.. said...

missxidi : kannn ^P

Nafisa81 said...

PEKERJA ALIHASSAN MMG PUNCTUAL...SHARP KUL 1 REHAT..SHARP KUL 2 STAT KEJA...I MISS THAT TIME

KSWSK said...

wa pun suka bt sesi sekodeng menyekodeng blog ni..tp tggl jejak tu ikut mood..

HaNya Aku.. said...

kak yan : hehehe tau xpe la kan :P
kswsk : hehehehehe

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails