MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Wednesday, August 17, 2011

Belog Sampah??????????

Salam Readers..

Aktiviti macam biasa adalah BW kat belog-belog bloggers yang lain.. wah sangat hepi.. suka sangat tengok anak-anak Malaysia yang sangat-sangat kreatif dalam menghasilkan belog-belog yang cantik juga penulisan yang amat-amat best.. banyak ilmu yang kita boleh dapat dengan selalunya BW kat belog kawan-kawan..

Lepas tinggalkan jejak juga follow memfollow aku sekodeng plak belog aku kut-kut ada jejak yang ditinggalkan oleh kawan-kawan, komen atau pun ada yang sudi nak memfollow belog aku yang tak seberapa nih.

Ish sangat-sangat tak sangka bila tiba-tiba aku tengok kat ruangan shoutbox aku ada orang tinggalkan jejak macam ni.. 

 Sila klik pada gambar untuk gambaran yang lebih jelas..

Aku tak tau lah kata-kata yang dia tulis tu memang untuk aku ataupun sekadar tulisan yang tak memberi apa-apa makna. Tapi setahu aku, kalau kita tulis sesuatu pada shoutbox sesiapa juga, tu bermakna kita tulis untuk empunya belog tu.. Betul tak?

Emm tak pelah.. abaikan jelah dia.. mungkin dia takde niat apa-apa kot masa tulis macam tu..

Selamat Berbuka..


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

5 comments:

Ubey said...

alala. die seloroh kot. hehe. lek la. blog ni xde pn unsur2 sampah.

HaNya Aku.. said...

ubey : hehehe... tu lah di bulan baik ni kenalah bersangka baik.. tak gitu? ^___^

May Maisarah said...

Adehhh..tu ayat orang yang busuk hati...ignore saje spesis sebegitu....

okeh! =))

Nafisa81 said...

saje je tu nak provoke...bila kita hangin kita akan klik ke link dia pulak kannn...

HaNya Aku.. said...

may maisarah : ok dear.. thanks ya!

nafisa : ha tau xpe kann.. sabar jolah

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails