MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Thursday, November 24, 2011

Adakah Umur Yang Semakin Meningkat Membuatkan Tinggi Saya Semakin Membantut??

Hahaha tetibe tajuk entry macam tak boleh blah… Ini semua gara-gara bila aku amik gamba dengan adik-adik aku secara berdiri & aku dapati dorang lebih tinggi dari aku.. ahh tidak!! Adakah aku perlu pakai heel 5 inci baru menampakkan aku seperti seorang model? (kadang-kadang tatabahasa aku agak terabur… gara-gara terpengaruh cerita Upin Ipin dengan watak budak India yang ada bela lembu tu… lupe plak nama dia huhuhu)

Ni gambo adik aku yang no last dengan 2nd last..dah anak dara dah adik-adik aku nih!

Eh aku yang lagi rendah ke? Tidak!!!

Dah macam muke kanak-kanak riang pulak aku tengok muka aku ni bila mata aku lagi 2 aku tanggalkan kejap ish ish

Dasat dasat.. tinggi adik dah nak melebihi kakaknye..tak boleh jadi ni..aishh!

Emak kesayangan dengan anak-anak daranye hikhik

Sebenarnya masa gamba ni diambil aku ngan family aku beraya kat umah atuk sempena Raya Aidil Adha aritu.. punyelah lambat gile aku nak hapdated belog…cerita pun dah nak basi dah huhuhu.. 

Ni masa aku singgah rumah akak sepupu aku… betul-betul khusyuk husband dengan menantu dia lapah daging

Gambar kakakku sekeluarga sambut Raya Aidil-Adha kat KL.. 
Alahai Aina pakai tudung… Si kecik Ammar tido agaknye..
 Ok bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

Nafisa81 said...

MEREPEK JER...

HaNya Aku.. said...

Nafisa81 : ^__^

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails