MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Thursday, November 10, 2011

Maafkan Aku Wahai Kawan

Oh kawanku E-kin, sori lah aku tak dapat nak attend wedding ko ari Sabtu, 12/11/2011 ni.. tarikh cantik beb.. pandai ko pilih ^__^ Bukan aku tak nak datang tapi betul-betul aku ada hal.. hal yang betul-betul memerlukan aku masa tu… kalau aku tak de masa tu maknenye hal tu takkan jadi… ehek ^__^ sori sangat-sangat ye. 

Anyway thanks sebab sudi jugak ko invite aku.. siap datang sendiri anta kad kat umah. Walaupun ko sorok-sorok letak kat dalam mailbox aku & walaupun aku sendiri tak sure samada ko sendiri yang anta ataupun pak posto yang anta hihihih (tapi aku rasa ko yang anta by hand kot sebab takde setem.. thanks a lot yaa cik panten :P)

Aku doakan ko dengan Incik Hairofaizul aka Pejul berbahagia selamanya hingga ke syurga. Cepat-cepat sikit buat baby… ups :P .. cepat aku dapat anak sedara hehehe

Semoga tabah mengharungi ranjau & liku-liku kehidupan dalam rumahtangga. Hadapi segalanya dengan senyuman.. senyum sokmo lah weh! ^__^

Gud lack on your bride to be n for the new tittle PUAN :p … & wish me luck too tree for… ^___^

 Ni wedding card dia.. cantik kan... simple je..i loike!!!

Ni masa dia tunang..alahai sepadan nya hikhik... dah nak tuko status dah ko yek... congrats beb!
(sumber by : FB cik panten hikhik)

P/S : Eh lepas aku tulis ayat panjang-panjang ni baru aku terfikir.. Cik Panten ni baca ke belog aku yang tak pemes nih… adesss!!!!  Tapi aku dulik hape kan.. aku nak tulis jugak!!! Hikhik…

Oklah bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

4 comments:

nurkaloi said...

hehehe inysllh bace

HaNya Aku.. said...

nurkaloi : ^___^

dayah SnoW Heuka said...

wahh besnye ^^ cakap ngn kawan tahniah eah :D

HaNya Aku.. said...

dayah SnoW Heuka : hehehe.. tq..wakil cik panten hikhik

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails