MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Tuesday, January 10, 2012

Aku Ado.. Kau Adoo?

Jiwa & perasaan seorang blogger

1) Aku banyak menda nak tulis tapi aku tak tau nak tulis macam mana... Kalau merepek & panjang sangat.. ada ke orang yang nak baca? 

2) Nak letak gamba je tapi tak nak tulis apa-apa? Eh kau ingat ni buku bergamba untuk budak-budak kecik yang tak tau baca ke?

3) Nak cerita pasal.. Diri sendiri? Family? Kawan-kawan? Isu semasa? Percintaan yang sangat jiwang-jiwang? Makanan? Eh suka hati aku lah!!!

4) Nak BACA & FOLLOW? Mestilah boleh... I loike beb!!!!... kan memang belog ni untuk dibaca... tapi kan.. kalau dah baca tu baca jelah... boleh tak jangan nak kecoh-kecoh sampai satu dunia tau... wa bingit jugak lah kan kadang-kadang... Adeh!!!

5) Sebenarnya tak semua apa yang ditulis dalam belog ni meliputi semua hal.. masih ada perkara-perkara penting yang wajib disimpan.. eh beb tak kan cerita dalam kain pun nak publish kat dalam belog kan... agak-agak lah!

6) Memang seronok sebab kita tau kita ada followers & silent reader. Tapi kenapa ye.. pergi mana-mana... buat apa-apa.. akan ada suara-suara sumbang.. Maksud aku orang yang suka nak bertanya dengan cara nak memerli.. Nak updated dekat belog la tu! Eleh sikit-sikit belog... belog belog belog.. bukan best sangat pun belog kau tu. 

7) Eh eh.. kan mak dah cakap tadi tak semua bende mak nak hapdet & nak story dekat belog!!! Kau tak nak baca dah lah tak payah nak sound-sound sangat lah! Adeehhh tolonglah fahami sikit jiwa & perasaan blogger macam aku nih!!!  

Oklah Bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

aleen aiden said...

bes juga kalau orang tu cerita sambil selit gambar2.cuma yang tak bes bila orang tu letak gambar macam untuk 1 album.jenuh nak scroll.hu3

HaNya Aku.. said...

aleen aiden : haa tu lah cara yang terbaek.. sambil cerita sambil ada gamba.. tapi kalau letak gamba saje then takde story pape pun macam tak best jugak kan

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails