MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Monday, October 31, 2011

Rasailah Kelazatan Domino's Pizza! ~Rasa Sekali Pasti Nak Lagik ^__^~

Sejak akhir-akhir ni satu opis dilanda demam garuda.. upss bukan bukan... demam Domino's Pizza.. Almaklumlah sejak-sejak Dominos dah bukak cawangan baru kat area tempat aku keje ni, bukan main meriah lagi budak-budak satu opis, semuanya kemaruk makan Dominos.. sama lah dengan aku, nak berpaling tadah sekejap dekat skandal lama Pizza Hut.. upss  ^__^ 

Actually Dominos ni takde lah baru sangat ada kat Malaysia ni, tapi maybe disebabkan kurang publisiti tu yang meyebabkan tak ramai orang yang pernah makan. Ataupun maybe lah dorang ni semua tau tapi macam takde perasaan nak mencuba kot.. tu pendapat aku lah.. kalau salah jangan mara yek :P

Eh tapi aku memang pernah makan tau, memang sedap lah.. dulu-dulu branch dia memang ada bukak dekat-dekat area sini jugak, tapi tak lama lepas tu tutup plak.. tu yang aku agak meroyan jugak lah sikit bila dapat tau cawangan kat situ dah tutup.. sedih omak! Last-last bila dapat tau ada bukak branch dia dekat sini, alamak.. aku lah manusia yang paling happy-happy sekali hehehe. 

Suatu hari tu ada sorang mamat ni lah datang dekat aku dengan kawan se opismate Cik Zira, mula-mula ingat mamat ni nak usha kitorang ke huhuhu (perasaan terlebih lak :P) rupa-rupanya time tu dorang ada buat promosi Dominos. Lebih kurang macam kupon lah... banyak jugak kupon tu.. total untuk semua pizza lebih kurang RM140 ++ tapi dia jual cuma dengan harga RM20 je.. siap ada dapat free pizza lagi beb.. memang terbaek lah.. berpinar-pinar bijik mata aku tengok kupon tu.. (aku ni memang pantang kalau tengok makanan yang ade cheese-cheese ni... gile cheese! :P)

Disebab kan masa tu aku tak bawak duit, almaklumlah masa dia terjah tu kitorang ada kat stor.. ape kejadahnya nak pegi stor nak bawak duit kan hikhik.. so aku mengofferkan kat mamat tu gi kat opis aku.. bila keje aku dah setel then aku balik opis, satu opis kecoh pasal Dominos tu.. peh masyuk tol brader tu, macam goreng pisang panas budak-budak ni dok berebut nak beli. Esoknya amik kau, satu opis berbau Dominos hahaha.. kuat tol penangan aku sebab pomot kat budak-budak kat opis ni.. oleh itu aku tersangat bangga oke! (riak sikit ngeh ngeh)

 Amik kau sampai 4 pizza kitorang order.. 


 Antara banyak-banyak aku paling suka yang ni.. tapi maaflah nama-nama pizza ni semua aku tak ingat.. yang aku tau aku makan je hahaha







Percaya tak.. makan 4 regular pizza bersamaan dengan 7 orang pun tetap tak cukup!
Oh tidak!!!! kami sungguh lapar... grrr

Made Fresh, Arrives Fresh..
Yang penting.. Free Delivery.. No Extra Charge..
Oh sungguh-sungguh suka oke!
(Bak kata brader tu, delivery ambil masa 10 minit je... kalau sampai lebih 10 minit boleh dapat pizza free.. so kalau agak-agak nak pizza free orderlah time hujan ye kui kui..)
-Eh brader Dominos tu yang cakap tau.. aku cuma tulis kat sini je ^___^-

P/S : Kalau nak tau lebih lanjut apa yang ada kat DOMINO'S PIZZA ni, SILA LAH JENGUK-JENGUK KAT SINI.. macam-macam ada tau..

Ok bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

6 comments:

Marliyana Mk said...

amboiiii.. cedapnyee pizza..

mak cakap kalau dah bau..kene hulur2..

heheheh :)

HaNya Aku.. said...

Marliyana Mk : oh macam tu yek.. kalau camtu meh lah sini.. nak hulur ni hehehe ^__^

~ayusleeping~ said...

seday nye pizza...yum2~

HaNya Aku.. said...

~ayusleeping~ : aishh.. memang sedap pun..yummy!

♥ nana i am ♥ said...

yesssss!lunch hour ni nak ke pizza laa ;) tq bagi idea dekat nana..hehe.

HaNya Aku.. said...

nana i am : heheheh... oke oke selamat ber lunch dengan domino's ya!

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails