MAIN TEKAN-TEKAN KAT SINI OKE :p

Friday, November 25, 2011

BFF Wedding.. Congrates Pn Raihana & Incik Johanis ^__^

Selamat..Pengantin Baru… Selamat Berbahgia…lalalala…lagu ni aku tujukan khas buat salah seorang BFF aku yang sudah selamat mengakhiri zaman ciknya pada 29/10/2011 yang lepas & kini meniti zaman bergelar puan berserta status seorang isteri bersama dengan cik abe nya yang  tercinta…aww..I loike! ^__^

Aku sebagai kawan sangat excited bila dapat tau kawan-kawan ada yang dah dirisik.. ada pulak yang nak bertunang… & ada jugak yang sibuk buat preparation untuk majlis perkahwinan… aku pulak yang suka overan ngeh ngeh..

Dah dah aku tak mau nak celoteh banyak-banyak…tak sabar aku nak share gamba yang cantik-cantik masa majlis nikah & majlis resepsi BFF aku nih… jom sekodeng jom!

~ Majlis Tunang 

Tema kaler biru…cantik kan kan…
Eh korang perasan tak muka aku masa ni macam kanak-kanak riang..
adakah kerana aku sedikit kurus ketika itu…ahh tidak!!!

Alalala..cumilnye die!!!

~ Majlis Akad Nikah…

Tema kaler baby pink + dusty purple…
Ciuman kasih seorang isteri..alalala syahdunye :P

Lepas akad nikah… muka lega sungguh hehehe..
U look gorgeous beb!

Bersama incik suami..

Bakal-bakal nak jadi puan jugak semua ni…eh yang tengah tu belum boleh lagi yek huhuhuh…

~ Majlis Resepsi… 

Meja makan damai…
Time majlis ni dia buat serentak dengan resepsi abang dia sebab tu ada 2 pasang meja makan pengantin..kombinasi warna yang menarik gitu!

Pelamin…
Wah suke.. nak tumpang baring boleh tak..upss heheheh

Tema kaler grey
Alahai sepadannye mereka kan…

Peh gila banyak aku makan…. Syyhh jangan buat-buat terkejut pulak ye..diam-diam sudah ngeh ngeh

Ish nak hadoo jugak budak-budak ni bergambo…adeh! 

~ Majlis Sambut Menantu
(kredit to : Cik Sharq..memandangkan aku tak dapat pegi, so aku amik dari FB dia je…tq sharq!)

Ish baju dia sangat-sangat cantik oke!!! I loike lah!!

Wah berseri-serinya dia!!

Alalala tersenyum simpul suami isteri ni.. comel gitu hikhik

Kepada Puan Raihana dengan suaminya Incik Johanis Azizi.. aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru to both of you. Semoga tabah melayari kehidupan rumah tangga. Kena saling sabar & percaya… Semoga hubungan yang dibina kekal hingga ke syurga.. Aminn..

Cepat-cepat dapat baby…. Tak sabar aku nak dapat anak sedara baru ^___^

Ok bye!


BACA JE? BAGI LAH KOMEN SIKIT ♥

2 comments:

May Maisarah said...

Binggo!!!! yesssss memang betul kak rai. hai kawan kak rai! =))

HaNya Aku.. said...

May Maisarah : Yippiee.. absolutely binggo!... hai kat adik yang kenal rai jugak hehehehe

JANGAN TENGOK JE..KLIK LAH SEKALI :p

Related Posts with Thumbnails